Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska Volleybollförbundet


På seniorsidan var det Engelholms VS och Falkenbergs VBK som blev GP-mästare under den gångna helgen men på ungdomssidan tog Sollentuna storslam då de kammade hem guld på både flick- och pojksidan.
 
I helgen korades årets vinnare i Veteran-SM när den prestigefulla tävlingen gick av stapeln under Grand Prix-helgen. Vi såg både nya och gamla vinnare trä guldmedaljerna runt halsen under söndagen efter två dagar med tuff konkurrens.
 
Engelholms VS och Falkenbergs VBK, så heter 2019 års Grand Prix-mästare. Det står klart efter den gångna helgens volleybollfest i Fyrishov, Uppsala!
 
Under söndagen kan volleybollfans njuta av volleyboll i toppklass när medaljstriden ska avgöras i Senior-Grand Prix 2019. Åtta lag gör upp om medaljerna och prestigen i att avsluta GP med en vinst!
 
Under helgens GP-fest i Uppsala är det veteranerna som dominerar med totalt 24 anmälda lag!
 
Vi har tagit pulsen på tidigare landslagsspelaren och GP-vinnaren Andréa Jacobsson för att se vilka hon tror tar hem årets upplaga av Senior Grand Prix på dam- och herrsidan.
 
Utlandskollen är tillbaka med årets första rapport om hur det går för våra utlandsproffs. Häng med!
 
Volleybollfesten och mötesplatsen Grand Prix stannar i Uppsala ytterligare fem år. Avtalen mellan Svenska Volleybollförbundet, Destination Uppsala och arrangörsföreningen Uppsala VBS förlängs till 2023.
 
Utlandskollen skvallrar om fina svenska insatser som lovar gott inför januari månads EM-kvalande!
 
Säsongens andra utlandskoll signerad Rikard Bilger är här! Häng med när vi sveper över den väldiga volleybollvärlden för att se hur det går för våra utlandssvenskar.
 
Mötesplatsen och turneringshelgen Grand Prix, som arrangeras 19-20 januari i Uppsala, fortsätter växa. Vi är glada och stolta att kunna presentera Inspirationskvällen.
 
Med exakt två månader till Grand Prix-festen i Uppsala kan vi avslöja vilka åtta elitlag som kvalificerat sig för Senior-GP.
 
Den årliga översynen av Svenska Volleybollförbundets tävlingsbestämmelser för volleyboll är igång. Nu går förslagen ut på en andra remissomgång till medlemsföreningarna. Synpunkter ska skickas till tävlingsledningen senast den 25 november.
 
2019 års upplaga av Veteran-SM avgörs 19-20 januari i Uppsala. Lag som vill delta kan nu anmäla sig!
 
Äntligen! Utlandskollen är tillbaka för att rapportera om våra svenska proffs- och collegespelare. Skribent Rikard Bilger kastar oss direkt in i pågående säsong och tar med oss på en resa som sträcker sig från USA i väst till Japan i öst. Häng med!
 

Reklam

Postadress:
Åstorps VBK - Volleyboll
Göran Henrysson, Muraregatan 27
26533 Åstorp

Kontakt:
Tel: 04259156
E-post: [saknas] Information

Se all info